Wagner Tuning

Wagner Tuning intercoolers

Een intercooler is een luchtkoeler voor in de auto. Deze intercoolers zitten op auto's met een turbo of een compressor. De lucht die aangezogen wordt door de turbo of compressor wordt onder hoge druk samengeperst en deze lucht wordt warm. De intercooler moet deze lucht afkoelen, zodat de motor meer vermogen heeft door het hogere zuurstofgehalte in de afgekoelde lucht. Wagner Tuning heeft hoogwaardige intercoolers die bekend staan als een van de beste van de wereld.

Downpipes

Een sportdownpipe geeft aanzienlijk minder weerstand dan een "gewone downpipe" en zorgt daardoor voor een optimale flow van de uitlaatgassen vanaf de turbo. Minder thermische belasting voor de turbocompressor, meer vermogen door vermindering van tegendruk en aanzienlijk meer koppel.

Carbon Air intakes

Het nieuwe Wagner Tuning Carbon luchtinlaatsysteem is een directe vervanging voor het seriesysteem en elimineert precies de zwakke punten. De stroomgeoptimaliseerde koolstofafdekking en koolstofbuis zorgen voor de best mogelijke vloei-eigenschappen zonder de aangezogen lucht onnodig te blokkeren of te wervelen. Het gebruik ervan verhoogt de luchtmassa, waardoor het reactiegedrag en ook de prestaties van de motor worden verbeterd. Daarnaast is het nieuwe WagnerTuning luchtinlaatsysteem door zijn visuele uitstraling en hoogwaardige afwerking een echte blikvanger in de motorruimte.


Klik hier voor de Wagner Tuning Shop

Foto
Heb je een vraag? Stuur een e-mail of

Heb je een vraag? Stuur een e-mail of

Chat on WhatsApp
Bekijk ook onze andere webshop met 215+ reviews:
Bezoek oceanparts.nl